Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Soma Belediyesi ilçe merkezinde ve mahallelerde bulunan parklar, orta refüjler ve yol kenarlarında yaz ayları için bakım çalışmalarına devam ediyor.

        Soma Belediyesi Park ve Bahçe İşleri Müdürlüğü tarafından, ilçe merkezinde ve mahallelerde bulunan parklar, yeşil alanlar, orta refüjler ve yol kenarlarında yürütülen fidan dikim ve bakım çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Yaz aylarının vazgeçilmez mekanları olan park ve bahçelerde, havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalar hızlandırıldı. Vatandaşların en büyük sosyal faaliyet alanlarından olan parkları daha kullanılabilir hale getirmek için çalışan ekipler, park ve yeşil alanların bakıma alınmasının yanısıra ilçe merkezinde ve yol kenarlarında çimlendirme ve ağaçlandırma, cadde ve orta refüjlerde çiçeklendirme ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor. Yetkililer, park ve yeşil alanlarda yapılan bahar bakım çalışmalarının yaz boyunca devam edeceğini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa