Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kendisinden 4 gündür haber alınamayan bir adam evinde ölü olarak bulundu.

        Alınan bilgiye göre, Yenice Mahallesi'nde yaşayan Yüksel Yalçın'dan (49) haber alamayan İzmir'in Aliağa ilçesinde yaşayan kardeşi Hasan Yalçın telefonla komşularını arayarak kardeşinin durumunu öğrenmelerini istedi. 4 katlı apartmanın 3. katında tek başına yaşayan Yüksel Yalçın'ın durumunu öğrenmek isteyen komşusu Özcan Selvi, önce telefonla arayarak Yalçın'a ulaşmaya çalıştı. Telefonlarını açmayan Yalçın'ın kapısını çalan Selvi, içeriden cevap alamayınca durumu polise haber verdi. Polis ekipleri balkondan girdikleri evde Yüksel Yalçın'ın cansız bedeniyle karşılaştı.

        Ekipler tarafından olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Yalçın'ın cenazesi otopsisi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

        Yalçın'ın ölü bulunması olayıyla ilgili soruşturma başlatılırken komşusu Selvi, "Haber alınamadığı için kapısına geldik. Baktık içeriden de koku geliyor. Zaten kapı da kapalıydı. Daha sonra polise haber verdik" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa