Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Selendi ilçesinde Ramazan Bayramının arifesinde vatandaşlar kabir ziyaretleri yaparak ebediyete intikal eden yakınları için dua etti.

        Sabahın erken saatlerinden itibaren Ramazan Bayramı arifesi nedeniyle vatandaşlar kabirleri ziyaret etmeye başladı. Vatandaşlar mezarlıklara gelerek yakınlarına dua etti. Mezar ziyaretinde bulunan vatandaşlar yakınlarının mezarları başında Kur’an okuyup, dua etti. Yakınlarının kabirlerini düzenleyen vatandaşlar yanlarında getirdikleri su şişeleriyle mezarları sulamayı da ihmal etmedi. Bazı vatandaşlar mezarların üstüne çiçek bırakırken, etrafı bozulan mezarları düzeltti. Öte yandan, Selendi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gün boyu mezarlık ziyareti için ücretsiz araç kaldırıldığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa