Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların iyi niyetini suiistimal eden dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Söz konusu kişiler hakkında gerekli cezai işlemler uygulandı.

        Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü dilenciliğin önüne geçmek, vatandaşların huzurunu korumak için çalışmalarına devam ediyor. Kent genelinde kontrollerini sürdüren ekipler tarafından vatandaşların duygularını istismar ederek dilencilik yapan şahıslar yakalandı. Çevre ilçelerden geldiği tespit eden şahıslar Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne götürülerek haklarında cezai işlemler uygulandı.

        Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Kızıl, “Kentimizin farklı noktalarında yapılan denetimler neticesinde dilencilik yaparak vatandaşlarımızın vicdani ve dini duygularını kötü niyetli bir şekilde kullanan şahıslar tespit edilerek gerekli cezai işlemler ekiplerimizce uygulandı. Vatandaşlarımızdan da söz konusu bu kişilere karşı dikkatli olmaları ve para vermemelerini önemle hatırlatmak istiyoruz. Halkımızın sağlığı, güvenliği ve kamu düzeninin korunması adına denetimlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa