Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKHİSAR, (DHA)TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta kendisi için sezonun son haftasına düşme hattında girip pazar günü evinde Amed Sportif'i yenemezse 3 sene içinde 3'üncü kez küme düşecek Akhisarspor, taraftarını yanında istiyor. Süper Lig'den 2019 yılında başladığı düşüşte geçen sezon da 1'inci Lig'e veda eden Akhisar, üst üste ikinci kez küme düşmeye çok yaklaştı. Grupta 31 puandala 16'ncı sıradaki Akhisarspor, Amed Sportif'i yenemezse 14 yıl sonra 3'üncü Lig'e düşecek. Yeşil-siyahlı ekip, 33 puanla kurtuluş hattındaki rakibi Pazarspor'un aynı gün şampiyonluğu haftalar önce garantileyen Pendikspor'u yenmesi durumunda da Amed maçını kazansa bile düşen takım olacak.

        Akhisarspor'un tek umudu Amed'i yenip ikili averajının iyi olduğu Pazarspor'un son 2 maçında yenilmesi veya yalnız 1 puan çıkarması olacak. Tarihinin en önemli karşılaşmalarından birine çıkacak Akhisarspor, taraftara takımı yalnız bırakmama çağrısı yaptı.

        Manisa temsilcisi, "Pazar günü evimizde oynayacağımız sezonun son ve en kritik maçında tüm Akigolar´ın desteğini bekliyoruz. Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde sizleri tribüne bekliyoruz. Bu maçı birlikte kazanalım!" mesajını paylaştı.DHA-Spor Türkiye-Manisa / Akhisar AKHİSAR, (DHA)

        2022-04-29 11:39:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa