Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençler ve öğrencilerle her fırsatta bir araya gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, sahurunu üniversite öğrencileri ile birlikte yaptı.

        Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Samet Doğuş ile birlikte Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda öğrenim gören üniversiteli gençlerin sahurda evine misafir oldu. Gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Çelik, öğrencilik yıllarına da geri döndü. Öğrencilerle birlikte keyifli bir sahur yapan Başkan Çelik, “Öncelikle tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Ramazan paylaşmak ve anlamaktır. Bugün sahurumuzu üniversiteli genç kardeşlerimiz ile birlikte yapıyoruz. Her açıdan güzel ve bereketli bu gecede misafirperverlikleri için öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum. Büyük mutluluk duyduğum bu sahurda öğrencilik yıllarıma döndüm. Gençlerimiz Türkiye’nin aydınlık yarınları, geleceği. Ülkemizi, makamlarımızı bir gün sizlere emanet edeceğiz. Gençlerimizden tek arzumuz bu emaneti korumaları ve ilelebet ileriye taşımalarıdır. Tüm öğrencilerimizin Ramazanı şerifini tebrik ediyor, derslerinde başarılar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa