Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa’nın Salihli ilçesinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından başta hükümlüler olmak üzere, adli süreçte yer alan kişiler, öğrenciler, veliler ve sosyal hizmet merkezine başvuran kesimlere Motivasyonel Görüşme Teknikleri Eğitimi düzenlendi.

        Manisa’nın Salihli ilçesinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün hazırladığı projeyle Zafer Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği neticesinde Motivasyonel Görüşme Teknikleri Eğitimi düzenlendi. Proje ile aralarında psikolog, sosyolog, psikolojik danışman, öğretmen, pedegog ve sosyal hizmet uzmanının da bulunduğu 23 personele 3 gün süren motivasyonel görüşme eğitimi verildi. Başta hükümlüler olmak üzere, adli süreçte yer alan kişiler, öğrenciler, veliler ve sosyal hizmet merkezine başvuran kesimlere verilen hizmetlerin etkinliği ve verimliliğinin arttırılması amacıyla eğitim gerçekleştirildi.

        Eğitim faaliyetinin sonunda Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Yenen, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Alim Yavuz ve Denetimli Serbestlik Müdürü Abdullah Yılmaz tarafından katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.

        Ayrıca Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, eğitimi gerçekleştiren Şebnem Dal Üzülmez'e katıklarından dolayı teşekkür ederek belge takdiminde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa