Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alaşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi görevlileri, son günlerde yaşanan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle aç kalma tehlikesiyle karşı karşıya kalan sokak ve yaban hayvanlarına yiyecek bıraktı.

        Manisa'nın Alaşehir ilçesinde özellikle kar yağışının yoğun olduğu kırsal dağlık alanlarda bulunan mahallelerin bulunduğu bölgelerde yol kenarlarına ve ormanlık alanlara yiyecek bırakıldı. Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, havaların yağışlı olması, kar yağışının yoğun olması nedeniyle özellikle Dağhacıyusuf, Çarıkbozdağ, Bahçeli, Bahadır, Evrenli, Kozluca, Azıtepe, Osmaniye, Karadağ, Horzum Alayaka, Horzum Keserler gibi dağlık ve kırsal mahallelerin bulunduğu bölgelerde kar hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak ve yaban hayvanlarının yaşayabilmeleri için, değişik bölgelere yiyecek bırakıldı. Geçici Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi ekiplerimiz havalar düzelinceye kadar, belirli aralıklarla yiyecek bırakmaya devam edecekler." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa