Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yoğu kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerdeki mahallelere ulaşımda aksamalar yaşanırken, Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kapanan yollar ulaşıma açıldı.

        Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yoğun kar yağışı nedeniyle 24 saat kar mesaisi yaptı. 3 vardiya şeklinde çalışan ekipler yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamaların yaşandığı Dağhacıyusuf, Çarıkbozdağ, Bahçeli, Bahadır, Evrenli, Kozluca, Azıtepe, Soğukyurt, Horzumkeserler, Karadağ, Horzumembelli gibi mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Yolların açık tutulmasını sağlayan ekipleri Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu da ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

        Gece saatlerine kadar ekiplerle beraber sahada çalışmaları koordine eden Başkan Öküzcüoğlu, "Şu anda Karadağ Mahallesi Ovacık mevkiindeyiz. Hava sıcaklığı yaklaşık –5 derece. Ekiplerimiz Alaşehir’in bir çok noktasında olduğu gibi burada da yol açma çalışmalarına devam ediyorlar. Buzlanmaya karşı da ekiplerimiz tuzlama çalışması yapıyorlar. Üç vardiya halinde çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımızın ulaşımlarını sağlayabilmeleri, hastaları olursa hastaneye ulaştırabilmelerini sağlayacağız" dedi.

        Başkan Öküzcüoğlu'na teşekkür eden Karadağ Mahallesi Muhtarı Raşit Aslan, ekiplerin yolları açık tutmak için çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa