Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İl genelinde kültür varlıklarına yapılan yatırımların değerlendirildiği toplantı Manisa Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında gerçekleştirildi.

        Valilik Brifing Salonunda gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına, Vali Yaşar Karadeniz’in yanı sıra Vali Yardımcısı Nihat Kaynar, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ve YİKOB Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürü Serhat Aladağ katıldı. Toplantıda İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, ilimizde restorasyonu devam eden Fatih Kulesi ve Vali Konağı başta olmak üzere kültür varlıkları ve yatırımlarında gerçekleştirilen çalışmaların son durumu hakkında bilgi verdi.

        Yapılan çalışmaların şehrimizin tarihi ile birlikte turizmine de hizmet edeceğini söyleyen Vali Yaşar Karadeniz, ilimizde kültür varlıklarına yapılan yatırımların devam edeceğini ifade etti.

        Toplantı yatırım çalışmalarının değerlendirilmesi ve yapılması planlanan çalışmalara ilişkin fikir alış verişinde bulunulması ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa