Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), (DHA)MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde öğrenci servis aracı kar nedeniyle yolda mahsur kaldı. Bölgeye gelen Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışması ile yolun ulaşıma açılmasının ardından öğrenciler evlerine götürüldü.

        Turgutlu'nun yüksek kesimlerinde bulunan Dağmarmara bölgesine bağlı Dağyeniköy, Kuşlar, Hacıisalar, Dağören, Karaköy, Kabaçınar ve Yunusdere gibi kırsal mahallelerde etkili olan kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri özellikle öğleden sonra yoğun kar yağışını nedeniyle Baktırlı ve Karaoluk mahallelerinde yol açma ve kar küreme çalışması yaptı. Çıkrıkçı Kazimet Aybars İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören yaklaşık 30 öğrenciyi taşıyan okul servisi, Sivrice-Baktırlı yolunda karın etkisini artırması ile mahsur kaldı. Yol, kısa sürede bölgeye ulaşan Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle açıldı.

        Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Kentimizin yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar yağışı ile birlikte ekiplerimiz Sivrice, Karaoluk ve Baktırlı mahallelerimizde karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Etkili olan kar yağışı nedeniyle yolda kalan öğrenci servisi ekiplerimizce kurtarıldı. Oluşabilecek olumsuz hava koşullarında vatandaşlarımızın daha dikkatli ve tedbirli olmalarını önemle rica ediyorum. Olası bir acil durumda belediyemizin WhatsApp hattına ulaşabilirsiniz" dedi.DHA-Genel Türkiye-Manisa / Turgutlu Doğan ÇİZMECİ

        2022-01-18 18:44:04

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa