Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Gördes ilçesine bağlı Oğulduruk Mahallesindeki doğal kaynak suyu hattında oluşan arızaya zorlu hava şartlarına rağmen müdahale ederek sorunu giderdi.

        Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü il genelinde vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturmak için zorlu hava şartlarında da çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesine bağlı Oğulduruk mahallesinde doğal kaynak suyu hattında meydana gelen arızaya kar yağışı altında müdahalede bulunarak kısa süre içerisinde sorunu çözüme kavuşturdu.

        “Ne zaman sorun olsa MASKİ gelip çözüyor”

        Oğulduruk Mahalle Muhtarı Abdullah Doru, ekiplerin zor şartlar altında da olsa gelip arızaya müdahale ettiklerini belirterek, “Oğulduruk mahallesi olarak MASKİ Genel Müdürlüğünün çalışmalarından çok memnunuz. Ne zaman bir sorunumuz olsa hemen gelip çözüyorlar. Bizlere bu hizmeti sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e de teşekkürlerimi iletiyorum” açıklamasında bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa