Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Alaşehir ilçesinde saman yüklü bir tır girdiği virajı alamayınca devrilerek yan yattı. Tırın dorsesindeki samanlar yola saçılırken yan yatan tır Alaşehir Belediyesi Fen İşlerine ait iş makinesiyle yoldan kaldırıldı.

        Alaşehir'in Horzumkeserler Mahallesinde saman yüklü tır virajı alamayarak yan yattı. Bu sabah saat 05.00 sıralarında AlaşehirKiraz Karayolu Horzumkeserler Mahallesi mevki'inde Hikmet P. yönetimindeki 35 BAY 282 plakalı tır rampa aşağı inerken virajı alamayarak, yan yattı. Kazayı görenler Alaşehir Belediyesini arayarak bilgi verdi. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri olay yerine gelerek, yan yatan tırı iş makinesiyle kaldırdı. Uzun süre trafiğin aksamasına neden olan kazayla ilgili olarak jandarma ekipleri çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa