Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Kula ilçesinde uygulama noktasında polis tarafından durdurulan araçtan yeşil reçete ile satışı yapılan ancak usulsüz şekilde alındığı belirlenen 600 adet hap ele geçirildi.

        Edinilen bilgiye göre, Manisa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün, Kula ilçesi E96 karayolu Bölge Trafik Denetleme İstasyonu önünde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik yaptıkları çalışma kapsamında, Mehmet K. (23) yönetimindeki 03 ACS 581 plakalı otomobil durduruldu. Araçta yapılan aramada, İzmir'den 2 bin 500 liraya alındığı öğrenilen yeşil reçete ile satışı yapılan 600 adet hap ele geçirildi. Gözaltına alınan araç sürücüsü Mehmet K. ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Şükrü S.(27) ile Reyhan S. (37) ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa