Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan ÇİZMECİ/ TURGUTLU (Manisa), (DHA)KARABÜK Valisi Fuat Gürel'in, yaşamını yitiren annesi Nergis Gürel (81), memleketi Manisa'nın Turgutlu ilçesinde toprağa verildi.

        Karabük Valisi Fuat Gürel'in annesi Nergis Gürel, sağlık sorunları nedeniyle Karabük'te bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti. Nergis Gürel'in cenazesi, memleketi Turgutlu'ya getirildi. Gürel'in cenazesi, bugün öğle vakti Hüseyniye Camisi'nde kılınan namazın ardından Turgutlu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Karabük Valisi Fuat Gürel ve yakınlarının yanı sıra Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Ahmetli Kaymakamı Abdullah Kurt, Karabük'te görev yapan protokol üyeleri, siyasiler, iş insanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.DHA-Genel Türkiye-Manisa / Turgutlu Doğan ÇİZMECİ

        2022-01-13 17:07:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa