Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın eteklerine kurulduğu bin 517 metre yüksekliğindeki Spil Dağı Milli Parkında etkili olan kar yağışı ortaya muhteşem görüntüler çıkardı. Kentte de hava sıcaklığının düşmesine neden olan kar yağışı sonrası Manisalılar karın tadını çıkarıp fotoğraf çektirebilmek için milli parkın yolunu tuttu.

        Manisa Spil Dağı Milli Parkında dün başlayan ve etkisini artırarak devam ettiren kar yağışı ortaya kartpostallık manzaralar çıkardı. Bin 517 metre yüksekliğindeki Spil Dağı Milli Parkında etkili olan kar yağışı eteklerine kurulduğu Manisa kent merkezinde de hava sıcaklığının düşmesine neden oldu. Yağan kar sonrası Spil Dağı Milli Parkına çıkarak kar keyfi yaşamak isteyen vatandaşlardan Naz Yalnız, "Çok güzel buraya doğanın tadını çıkarmaya geldik. Çok güzel keyifli bir gün geçirmek için buradayız. Fotoğraf çektirmek isteyenler gelsin buraya hafta sonunu beklemesin." derken Aysun Esendağ ise, "Bu güzelliği görmek için çıktık. Bugün kar yağışı var harika. Biz de gezelim, fotoğraf çekilelim diye geldik. Kartpostallık manzaralar var. Fırtına da var, kar yağışı da var ama çok güzel" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa