Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük Valisi Fuat Gürel’in tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden annesi Nergis Gürel son yolculuğuna Manisa'nın Turgutlu ilçesinde uğurlandı.

        Bir süredir kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Karabük Valisi Fuat Güler'in annesi Nergis Güler, Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki Hüseyniye Camisinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi. Gürel ve ailesinin üzüntüsü yüzlerinden okunurken çok sayıda vatandaş acılı günlerinde Gürel ailesini yalnız bırakmadı.

        Cenazeye Karabük Valisi Fuat Gürel’in yanı sıra, Manisa Vali Yardımcısı Mesut Eser, Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Ahmetli Kaymakamı Abdullah Kurt, Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, Karabük İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Karabük ilçe kaymakamları, Karabük ilinin protokol üyeleri, siyasiler, iş adamları ve çok sayıda bürokrat katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa