Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Turgutluspor, 27 yaşındaki Sinan Akaydın ile sözleşme imzaladı.

        TFF 2. Lig kırmızı grup temsilcisi Turgutluspor liglerin aranan golcüsü Sinan Akaydın ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Son olarak Diyarbekirspor forması giyen 27 yaşındaki golcü oyuncu kendisini kırmızı siyahlı yapan imzayı attı. İmza töreninde hazır bulunan Kulüp Başkanı Ahmet Daşkan, Sinan’a güvendiklerini ve takıma önemli katkı sağlayacağına inandıklarını dile getirdi.

        Yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı imza töreninde Turgutluspor formasını sırtına giyen Sinan Akaydın ise kendisine güvenen herkese teşekkür ederken yeni takımı için sahada en iyi mücadeleye vereceğini ifade etti.

        Akaydın, “Hedefleri olan büyük bir camiaya geldim. Birçok farklı takımdan teklif almama rağmen, buradaki oluşum ve planlama beni çok heyecanlandırdı. Turgutluspor’dan teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Burada olduğum için mutluyum. Takım arkadaşlarım ile birlikte Turgutuspor’umuzun başarısı için sahada canla başla çalışacağım. Bana güvenen ve burada olmama olanak sağlayan Başta Kulüp Başkanımız Ahmet Daşkan, yöneticilerimiz ve hocamız Nazım Gülay’a teşekkür ediyorum. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlısı olsun.” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa