Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA, (DHA) - SPOR Toto 1'inci Lig'de ikinci yarının ilk haftasında evinde İstanbulspor'a 2-1 yenilen Manisa Futbol Kulübü'nde moraller bozuldu. İlk devrenin son 6 maçında 3 galibiyet ve 3 beraberlik alarak yenilmezlik serisi yakalayıp düşme hattından çıkan siyah-beyazlılar çıkışını sürdüremedi. Toplam 9'uncu yenilgisini elde eden Manisa FK 22 puanda kaldı ve alt sıralardan uzaklaşamadı. 

        Teknik direktör Turgay Altay, İstanbulspor maçını kazanacak bir oyun ortaya koyduklarını ancak pozisyonları değerlendiremediklerini belirtti. Turgay Altay, "Futbol hatalar oyunu, maçın içindeki en küçük hatanızı rakipler değerlendiriyor. İlk yarıda net pozisyonlarımız var ve bunları değerlendirmek zorundasınız. Değerlendiremeyince rakibin oyun içindeki etkisi arıyor ve oyuna ortak oluyor. Üzgünüz ancak yeniden toparlanacağız" dedi. DHA-Spor Türkiye-Manisa MANİSA, (DHA)

        2022-01-10 11:32:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa