Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Okul Sporları Yıldız Kız ve Erkek Voleybol Grup Müsabakaları sona erdi.

        Gençlik ve Spor Bakanlığının, “Okul Sporları 20212022 Eğitim Öğretim Yılı” faaliyet programında yer alan Okul Sporları Yıldız Kız ve Erkek Voleybol Grup Müsabakaları, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Atatürk Spor Salonu ve Çok Amaçlı Spor Salonu’nda yapıldı. Müsabakalarda Aydın, Bursa, İzmir, Kütahya, Manisa, Denizli, Kocaeli ve Muğla illerinden 168 sporcu yer aldı.

        Müsabakalarda 6 okul dereceye girerken, takımlara madalya ve katılım belgelerini Spor Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Buldu, Okul Sporları İl Tertip komitesi ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi. Dereceye giren takımlar, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

        Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, dereceye giren takımları tebrik ederek, “Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak gerek okul sporları ve diğer birçok önemli organizasyona ev sahipliği yapmaktayız. Manisa olarak tesislerimiz ve imkanlarımızla daima gençlerimizin hizmetindeyiz. Okul Sporları Yıldız Kız ve Erkek Voleybol Grup Müsabakalarında sporcularımızın göstermiş olduğu performansların müsabakalara yansıması Türk sporu adına gurur verici. Müsabakalarda dereceye giren takımlarımızı tebrik ediyor, Türkiye Şampiyonası'nda da başarılar diliyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa