Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nurettin DOĞAN/ALAŞEHİR (Manisa), (DHA)MANİSA ve Denizli'de, polis ekiplerinin silah kaçakçılarına yönelik düzenlediği operasyonda çok sayıda tabanca, tüfek, mermi ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi, 22 şüpheli gözaltına alındı.

        Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik, bugün, Manisa'nın Alaşehir ve Salihli ilçeleri ile Denizli'de çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Alaşehir merkezli düzenlenen operasyonlarda toplam 22 şüpheli gözaltına alındı, Şüphelilerin ev, iş yeri, otomobil ve üzerlerindeki aramalarda, ruhsatsız 13 tabanca, 7 tüfek, 15 tabanca şarjörü, 2 kurusıkı tabanca, 399 tabanca fişeği, 17 tüfek kartuşu, tabanca ve tüfek tamirinde kullanılan malzeme ve aletler ile bir miktar uyuşturucu madde ve 1 motosiklet, suçtan elde edildiği değerlendirilen 2 bin TL para ele geçirildi.

        Başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

         DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Alaşehir Nurettin DOĞAN

        2022-01-05 19:24:06

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa