Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediye meclisi Poyrazdamları ve Mersinli mahallelerinde 2 alana Güneş Enerji Santrali (GES) kuracak.

        Salihli Belediyesi’nin artan enerji maliyetlerini sıfıra düşürecek Güneş Enerji Santralleri (GES) kurulması ile ilgili proje hazırladığını açıklayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Belediyemize ait Poyrazdamları Mahallemizde bulunan 180 dönümlük arazi üzerine Güneş Enerji Santralleri (GES) kurulması ile ilgili bir proje hazırladık ve Gediz A.Ş. ile görüşmelere başladık. Gediz A.Ş.’nin teknik ekibinden gelecek yazıya göre çalışmalara başlayacağız. Aynı konuyla ilgili olarak İller Bankası Genel Müdürü ile görüştüm. GES projemiz onaylanırsa, Belediyemize ait tüm birimlerde kullandığımız elektrik enerjisine hiç para ödemeyeceğiz” dedi.

        Mülkiyeti Salihli Belediyesine ait Poyrazdamları Mahallesi 182 ada 1 parsel ve 183 ada parsel ile Mersinli Mahallesi 185 ada 111213 ve 25 nolu parsellerde bulunan taşınmazlar üzerine Belediyenin elektrik ihtiyaçlarını karşılamak, belediyenin maksimum kurulu gücü toplamı kadar Güneş Enerji Santralleri (GES) kurulması ile ilgili gerekli işlemlerin yürütülmesi için Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya meclis üyeleri tarafından yetki verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa