Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediyesi Horozköy Hanımlar Lokali’nde kursiyerler birbirinden farklı alanlarda eğitim alırken, Horozköy Eski Tren Garında bulunan lokalin yanındaki vagonda ise çocukları eğitmenler eşliğinde güzel vakit geçiriyor.

        Horozköy Hanımlar Lokali’nde kurs gören kursiyerlere Dikiş, Kur’anı Kerim okuma, el sanatları ve spor kursları veriliyor. Lokalin yanında konuşlandırılan vagonda ise minikler hem eğleniyor hem de öğreniyor. Belediye bünyesinde hizmet veren lokallerde hanımların sosyalleşme fırsatı da bulduklarını söyleyen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Horozköy Hanımlar Lokali’nde mahalle sakinlerimiz oldukça faydalı eğitimler alıyor. Alınan eğitimler sayesinde yeni hobiler edinmekle birlikte ev ekonomilerine de katkı sağlıyorlar. Çocuklarımız da vagon içerisinde güzel vakit geçiriyor. Tüm mahalle sakinlerimizi ve kursiyerlerimizi buradan faydalanmaya ve kurs almaya davet ediyoruz.” dedi.

        Horozköy Hanımlar Lokali’ne kurs kaydı yaptırmak isteyen kadınların, 50. Yıl Muhtarlığı arkasında bulunan lokale müracaat edebilecekleri bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa