Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Soma ilçesinde otlatıldığı sırada kanyona düşerek yaralanan oğlak Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi tarafından kurtarıldı.

        Manisa'nın Soma ilçesine bağlı Darkale Mahallesi'nde Hüseyin Marangoz'a ait oğlak otlatıldığı sırada uçuruma yuvarlandı. Kendi imkanlarıyla oğlağı düştüğü yerden kurtaramayan Marangoz, durumu Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen ekipler yaptıkları incelemeler sonrası oğlağı düştüğü yerden kurtarmak için çalışma başlattı. Yukarıdan inişin mümkün olmadığı bölgede ekipler aşağıdan merdiven uzatarak oğlağın bulunduğu yere çıktı. Sırtına oğlağı bağlayan itfaiye ekibi daha sonra merdivenle aşağı inerek oğlağı kurtardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa