Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kanuni Sultan Süleyman’ın annesi Ayşe Hafsa Sultan tarafından 1522 yılında Manisa’da inşa edilen Sultan Camii’nin 500. yılında hatim ve sabah namazı buluşması gerçekleştirildi.

        Her yıl Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivaline ev sahipliği yapan ve Kanuni Sultan Süleyman’ın annesi Ayşe Hafsa Sultan tarafından 1522 yılında Manisa’da inşa edilen Sultan Camii 500. yılını doldurdu. Manisa İl Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen 500. yıl programında Manisalı vatandaşlar hatim ve sabah namazında bir araya geldi.

        Sultan Camii İmam Hatibi Ömer Faruk Altunağa tarafından kılınan sabah namazı sonrası hatim okundu. Hatim sonrası program Ahmet Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi Mansur Sağır ve Kocatepe Camii Müezzini Furkan Tıraşcı tarafından okunan Kur’anı Kerim tilavetiyle devam etti.

        Programın sonunda Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök tarafından dua edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa