Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Karaağaçlı Mahallesi'nde jandarma tarafından bir şahsın ev ve aracında yapılan aramada 500 litreye yakın el yapımı kaçak içki ile alkol yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

        Manisa'nın Şehzadeler ilçesine bağlı Karaağaçlı Mahallesi'nde yılbaşı öncesi alınan tedbirler kapsamında sahte ve kaçak alkol üretimi ile satışı yapıldığına yönelik alınan duyum üzerine bugün M.İ.G.(46/E) isimli şahsın ev ve eklentileri ile araçlarında Manisa 2. Sulh Ceza Mahkemesinden alınan arama kararı sonrası Şehzadeler İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan aramada, alkollü içki olduğu değerlendirilen 250 litre el yapımı rakı, 80 litre bandrolsüz bira, 25 litre el yapımı viski, 100 litre el yapımı şarap, kaçak alkol yapımında kullanılan 7 kilogram anason tohumu, 9 adet damıtma ve arıtma cihazı, 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa