Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Salihli ilçesinde 1'inci derece sit alanında kaçak kazı yaparken jandarma tarafından suçüstü yakalanan 2 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

        Manisa'nın Salihli ilçesi Sart Mahallesinde bugün saat 12.00 sıralarında Sart Jandarma Karakolu ekiplerinin önleyici kolluk devriyesi sırasında B.Y. (50) ve L.A. (45) isimli şahısların Sarıkaya Mevkisinde 1'inci derece arkeolojik sit alanı içerisinde 1 adet dedektör ve 1 adet çapa ile izinsiz kaçak kazı yaptıkları tespit edildi. Şahıslar olay yerinde suç üstü yakalandı. Kaçak kazıda kullanılan arama dedektörü ve çapa muhafaza altına alındı. Cumhuriyet savcısından alınan talimat doğrultusunda tahkikata başlanılırken, şahıslar ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa