Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Millet Kıraathanesi, her yaş grubundan kitapseveri konuk ediyor. Özellikle öğrencilerin rağbet ettiği kıraathanede, öğrenciler sınavlara da hazırlanıyor.

        Ege Bölgesi’nde ilk olarak Yunusemre Belediyesi tarafından hizmete açılan Millet Kıraathanesi, yoğun ilgi görüyor. Kaynak Mahallesi 4000 sokak No: 1/D adresinde her yaş grubundan onlarca kitapseveri ağırlayan Millet Kıraathanesi’ne özellikle öğrenciler rağbet ediyor. Yapılan hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler, kıraathanede rahatlıkla ders çalışabildiklerini söyledi. Öğrencilerden Öykü Demirbaş, “Buraya ders çalışmak için geliyorum. Sessiz ve güzel olduğu için verimli ders çalışıyorum. Diğer öğrenciler de kesinlikle buraya gelmeliler. Burada daha iyi odaklanabileceklerini düşünüyorum. Bizlere bu imkânı sunduğu için Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür ederim.” derken, Yusuf Ali Memişoğlu da şunları söyledi: “Sessiz ve imkânları güzel olduğu için burayı tercih ediyorum. Buradaki kitaplardan ve materyallerden yararlanıyorum. Burayı şehrimize kazandıran Belediye Başkanımıza teşekkür ederim.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa