Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nurettin DOĞAN/ALAŞEHİR (Manisa), (DHA)MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde bir evden 27 tam altın ve 8 bin TL nakit para çalındığı iddiasıyla 7 kişi, gözaltına alındı.

        Alaşehir ilçesi kırsal Çarıkbozdağ Mahallesi'nde yaşayan M.U. (50), saat 05.00 sıralarında 27 tam altın, 8 bin TL para ve traktör ruhsatının çalındığını belirterek, jandarmaya şikayetçi oldu. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, şüphelilerin Girelli Mahallesi'nde yaşayan F.U. (24) ve Fatih Mahallesi'nde yaşayan H.B. (23) isimli kadın olduğunu belirledi. Jandarma, 2 şüphelinin H.B.´nin evinde olduğunu tespit etti.

        ÇALINTI ALTINLARIN 17'Sİ BULUNDU

        Adrese baskın yapan jandarma ekipleri, evde bulunan A.S. (41), A.Ü. (25), Y.Y. (24), M.G. (49), Ş.A. (35), H.B. ve F.U.´yu gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerindeki aramalarda çalıntı altınlardan 17'si ile 7 bin 555 TL ve traktör ruhsatının yanı sıra ruhsatsız 1 av tüfeği, 1 gram metamfetamin, 10 uyuşturucu içme aparatı, 7 boş takı kutusu ele geçirildi.

        Jandarmadaki işlemlerinin ardından şüphelilerden 5'i serbest bırakıldı. Gözaltına alınan diğer F.U. ve H.B.'nin ise jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Alaşehir Nurettin DOĞAN

        2021-12-28 14:12:55

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa