Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediyespor, BAL'ın ilk devresinin son maçında 26 Aralık Pazar günü lider Belediye Bolvadin Termalspor'u konuk ediyor.

        Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 1. Grup'ta zirve mücadelesi veren Yunusemre Belediyespor, ilk devrenin son maçında 26 Aralık Pazar günü lider Belediye Bolvadin Termalspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde 12 puanla 5. sırada yer alan Mavi Beyazlılar, 20 puanda yer alan rakibini yenerek hem devreye moralli girmek hem de şampiyonluk yarışına tutunmak istiyor. Teknik Direktör Mahmut Taşkın, kazanmaktan başka seçenekleri olmayan bir müsabakaya çıkacaklarını söyledi. Taşkın açıklamasında, "Bu hafta namağlup bir takımla oynuyoruz. Hiçbir takım yenilmez değil. Bu maç bizim için bir final niteliği taşıyor. Liderle aradaki puan farkını 5'e indirerek ikinci yarıya daha umutlu girmek istiyoruz" dedi. Saat 14.00'te Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde oynanacak maçı hakem Levend Çimen yönetecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa