Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saruhanlı Belediyesi, ilçedeki cadde ve sokaklarda budanan ağaç dallarını, yakacak ihtiyacı olan ailelere ücretsiz olarak dağıttı.

        Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ilçe genelinde bakımından sorumlu oldukları ağaçları her yıl Kasım ayından itibaren ağacın ömrünün uzatılması amacıyla budadıklarını bildirdi.

        Budanan ağaç dallarından elde ettikleri odunları bir kenara atmak yerine ihtiyaç sahibi ailelere yakacak olarak dağıttıklarını dile getiren Bilgin, bu kapsamda 30 haneye 250'şer kilogram odun teslim ettiklerini söyledi.

        Saruhanlı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü marifetiyle ilçede ihtiyaç sahibi binlerce aileye sosyal yardımlar ulaştırdıklarını belirten Bilgin, "Bizler her zaman halkımızın yanında ve emrinde olmaya devam edeceğiz." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa