Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2021 yılı değerlendirme ve 2022 yılı planlama toplantıları kapsamında Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda geçtiğimiz dönemde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Ergün, 2022 yılında yapılması planlanan çalışmalarla ilgili de fikir alışverişinde bulundu.

        Yılsonu değerlendirme ve planlama toplantılarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ile bir araya geldi. Geride kalan yılda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Başkan Ergün,2022 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundu. Manisalıların huzuru ve mutluluğu için aynı aşkla çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Ergün, “2021 yılını geride bırakmaya sayılı günlerin kaldığı süreçte, yeni yılda yapacağımız çalışmalarla ilgili planlamamıza devam ediyoruz. İlimiz genelinde ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetlerimizi yaparken bir yandan da kente dev yatırımları kazandırabilmek amacıyla aynı aşkla çalışacağız. Sevdamız Manisa, sevdamız Türkiye” ifadelerinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa