Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'dan TEKNOFEST 2021’e katılan ve ‘Tarım Teknolojileri’ kategorisinde şampiyon olan Mezzomorto Takımı, Vali Karadeniz’i ziyaret ederek, yeni projeleri insansız su altı aracına ilişkin bilgi verdi.

        TEKNOFEST 2021’de Tarım Teknolojileri Kategorisinde şampiyon olan Mezzomorto Takımı öğrencilerinden Ahmed Necib Önder ve Ömer Ceyhun Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici ve öğretmenleri Ertuğ Gözaydın eşliğinde Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti.

        Ziyarette, TEKNOFEST 2021’de Tarım Teknolojileri Kategorisinde şampiyon olan projeye ilişkin bilgi veren Mezzomorto Takımı, ayrıca yeni projeleri insansız su altı aracı çalışmaları hakkında da Vali Karadeniz’e bilgi verdi.

        Vali Yaşar Karadeniz, öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduğunu ifade ederek öğrencileri ve öğretmenleri bir kez daha tebrik etti. Çalışmalarına başlanılan insansız su altı aracı projesinde de Mezzomorto Takımına destek olacaklarını belirten Vali Karadeniz, takıma çalışmalarında başarılar diledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa