Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Macaristan’da gerçekleştirilen 23 Yaş Altı Avrupa Judo Şampiyonası’nda +78 kiloda bronz madalya kazanarak dünya üçüncüsü olan milli judocu Hilal Öztürk’ü altınla ödüllendirdi.

        Milli Takımın ve Salihli Belediyespor Judo Takımının başarılı sporcusu Hilal Öztürk’ü makamında ağırlayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Ayyıldızlı forma ile dünya üçüncülüğü, Avrupa’da 4 kez altın olmak üzere gümüş ve bronz madalyalar kazanarak Türkiye’yi ve Salihli’yi başarıyla temsil eden milli judocuyu tebrik ederek çeyrek altınla ödüllendirdi. Başkan Kayda, “Milli Takımın ve Salihli Belediyespor Judo Takımının başarılı sporcusu Hilal Öztürk’ü makamımızda konuk ederek Macaristan’da kazandığı Avrupa üçüncülüğünden dolayı tebrik ederek altınla ödüllendirdik. Milli judocumuz Hilal Öztürk’e ülkemize ve Salihli’mize yaşattığı gururdan dolayı teşekkür eder, üstün başarılarının devamını dilerim” dedi.

        Salihli Belediyespor Judo Takımına sağladığı desteklerden dolayı Başkan Kayda’ya teşekkür eden milli judocu Öztürk, Türkiye’ye madalyalar kazandırmaya devam edeceğini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa