Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, ilçeye yeni yaşam alanı kazandıracak olan projede çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

        Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı Kent Meydanı düzenleme çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Zeki Kayda da ilçeye bir yaşam alanı kazandıracak olan çalışmaları inceledi.

        Çalışmalar hakkında Park ve Bahçeler Müdürü Burak Ataoğlu’ndan bilgi alan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda “2022 yılında hizmete açmayı planladığımız Kent Meydanı, her geçen gün büyüyen, gelişen Salihli’mizin konser, toplantı ve kültürel etkinlik ihtiyaçlarına cevap verecek genişlikte bir meydanın yanı sıra peyzaj çalışmalarıyla şehrin merkezine modern bir görünüm kazandıracaktır. Salihli’mize hayırlı olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa