Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunusemre Belediyesporlu judocular, Zonguldak'ta düzenlenen 5. Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvası'nda şampiyon oldu.

        5. Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvası, 1112 Aralık tarihlerinde Zonguldak'ta gerçekleştirildi. Türkiye'den 24 il, 50 kulüp ile Kazakistan ve Özbekistan olmak üzere toplamda 860 sporcunun katıldığı turnuvada mücadele eden Yunusemre Belediyesporlu judocular, yıldız ve ümit kategorilerinde elde ettiği derecelerle iki kupa birden kazandı. Başarılı judocular, kızlarda takım halinde şampiyon olurken, erkeklerde de ikinci oldu. Şampiyonlukta emeği geçen sporcu ve antrenörleri tebrik eden Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, "Kupa ve madalyalarına yenilerini ekleyen judocularımız, şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek bizleri gururlandırdı. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin destekleriyle katıldığımız her branşta milli sporcular yetiştirip, başarıdan başarıya koşmaya devam edeceğiz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa