Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Doğan ÇİZMECİNurettin DOĞAN/ALAŞEHİR (Manisa), (DHA)MANİSA'nın Ahmet ilçesinde durdurulan kamyon ve kamyonet ile Alaşehir ilçesindeki depoda toplam 59 ton sahte gübre ele geçirildi. Olay ile ilgili 5 şüpheli, gözaltına alındı.

        İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Ahmetli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri istihbarat çalışması ile piyasaya sahte gübre ile tarım ilacı süren kişilerin haksız kazanç elde ettikleri, çiftçilere ve tarım ürünlerine büyük zararlar verdikleri tespit etti. Harekete geçen jandarma, birer gün arayla A.D. (37) ve Ş.Ö.'nün (49) kullandığı bir kamyon ile kamyoneti Ahmetli ilçesinde durdurdu. Her iki araçta üzerlerinde 3 firmaya ait markaların bulunduğu çuvallar içerisinde toplam 26 ton sahte gübre ele geçirildi.

        BİR ŞÜPHELİ ARANIYOR

        Şüphelilerin ifadelerinden yola çıkan jandarma, Alaşehir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan arama kararıyla M.Y. (30), E.Ö. (22), H.K.'ye (43) ait Kavaklıdere Mahallesi'ndeki depodaki aramada da piyasaya sürülmek üzere 33 ton daha sahte gübre ele geçirdi.

        6769 Sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu kapsamında marka hakkına tecavüz suçunu işledikleri ileri sürülen 5 şüpheli, gözaltına alındı. İ.Ö.'nün (35) ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Manisa / Ahmetli Doğan ÇİZMECİ Nurettin DOĞAN

        2021-12-13 13:02:50

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa