Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Kula ilçesinde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programın ardından, Kula Belediyesi ve 80.Yıl Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi tarafından kurum öğrencilerinin kullanımı için hazırlanan spor parkurunun açılışı yapıldı. Parkurda yarışan engelli öğrenciler, ünlü Televizyoncu Acun Ilıcalı'yı meydan okuyarak, Kula'ya davet etti.

        Kula'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. 80.Yıl Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi tarafından, Kent Meydanı Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, engelli öğrenciler şiir okuyup gösteri yaptı. Buradaki programın ardından 80.Yıl Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde, Kula Belediyesi ve kurum yetkilileri tarafından hazırlanan parkurun açılışı yapıldı. Survivor yarışmasında esinlenerek yapılan parkurda yarışan engelli öğrenciler, adeta birbirine meydan okudu. Yarışmaların ardından engelli öğrenciler, ünlü televizyoncu ve Survivor programı yapımcısı Acun Ilıcalı'ya da meydan okudu. Survivor parkurundan esinlenerek yapılan parkurdan yapımcı Ilıcalı'ya çağrıda bulunan engelli öğrenciler, meydan okudukları Ilıcalı'yı Kula'ya davet etti.

        Programın ardından konuşan Kula Kaymakamı Kemal Duru, "İlçemizdeki rehabilitasyon merkezinde belediyemiz tarafından yapılan parkurun açılışını gerçekleştirdik. Buradaki engelli kardeşlerimiz, Kulalı vatandaşlarımızla da iç içe. İnşallah sakinlerimizin sağlığına spor yaparak katkı sunacak olan bu parkurun engelli öğrencilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Buradan Survivor programının yapımcısı Acun Ilıcalı Bey'e de meydan okudular. Acun Bey'i Kula'ya davet ettiler. İnşallah bu davet karşılıksız kalmaz. Acun Ilıcalı Bey'i Kula'da ağırlayıp, engelli öğrencilerimize moral vermesini biz de temenni ederiz" ifadelerini kullandı.

        Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ise "Engelli öğrencilerimize çok güzel bir Survivor parkuru yaptık. Bu parkurda biraz önce çok kaliteli yarışlar izledik. Amaç buradaki öğrencilerimizin daha kaliteli zaman geçirmesidir. Bizde bu yarışlardan çok keyif aldık. Belediyemiz imkanları ile bu parkuru inşa ettik. İnşallah şimdiden sonra da çok amaçlı kullanılacağını düşünüyorum. Bu fikir, Survivor yarışmasından çıkan bir fikir. Onun için burada Survivor yarışmasını aratmayacak yarışlar izledik. Buradan da Acun Bey'e mesaj gönderiyoruz. Buradaki öğrencilerimiz size buradan meydan okuyorlar. Kula'ya bekliyoruz, Kula'ya davet ediyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa