Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKŞENER'DEN ASELSAN VE ROKETSAN İDDİALARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

        İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Manisa ziyaretinin ikinci durağı Şehzadeler ilçesi oldu. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında esnaf ziyareti sırasında kendisine ilgi gösteren kalabalığa seslenen Akşener, Aselsan ve Roketsan´ın, Katar´a satılacağı yönündeki iddialar olduğunu öne sürerek şöyle konuştu:

        "Buradan huzurunuzda bir uyarıda bulunmak istiyorum. Katar´da deniliyor ki Aselsan´ın, Roketsan´ın Katarlılara verileceğine dair bir şey söyleniyor. Onlar bizim kritik kurumlarımızdır. Tank Palet Fabrikası´ndan sonra ikinci... uygun kelime bulsam mahkemelik olacağız. Gerek yok, buna gerek yok. Huzurunuzda uyarıyorum. İnşallah sizinle beraber iktidar olacağız. Onlara el uzatanların o ellerini oradan çektireceğiz. Bugünden söyleyeyim. Devletimizin en kritik kurumları, 5 maaş, 11 maaş alabilmek için 500 milyon dolarlık uçaklarla uçabilmek için peşkeş çekilemez" diye konuştu.

        Daha sonra ilçeden ayrılan Akşener, ziyaretlerine Akhisar ilçesinde devam etti. Esnaf ziyareti ardından belediye önünde kurulan platformda Akhisarlılara seslenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, belediye ziyaretinin ardından kentten ayrıldı.DHA-Politika Türkiye-Manisa Ersan ERDOĞAN

        2021-12-08 21:33:10

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa