Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MANİSA, (DHA)Spor Toto 1'inci Lig'de son 3 maçında Altınordu ve Kocaelispor'u yenip Balıkesirspor'la golsüz berabere kalan Manisa Futbol Kulübü düşme hattından kurtulurken, gözler Bursaspor karşılaşmasına çevrildi. Cumartesi günü rakibiyle deplasmanda karşı karşıya gelecek siyah-beyazlılarda teknik direktör Tugay Altay, alt sıralardan kurtulma adına çok önemli bir müsabakaya çıkacaklarını söyledi.

        Bursaspor'un da kendileri gibi 17 puana sahip olduğunu ifade eden Altay, "Bu maçı kazanıp düşme potasıyla ve alt sıralardaki rakiplerimizle puan farkı açmak istiyoruz. İyi bir çıkış yakaladık. Takımımızın morali ve güveni yerinde. Çok zor bir maça çıkacağımızı biliyoruz. Sahada elimizden geleni yapıp evimize mutlu dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. DHA-Spor Türkiye-Manisa DHA

        2021-12-08 10:37:55

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa