Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlük Dumanlıdağ Restoranda düzenlenen kahvaltı programında engelli çalışanlarla bir araya geldi.

        Düzenlenen programa Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bora Canbula ve engelli çalışanlar katıldı.

        Programda gerçekleştirdiği konuşmasında “Sosyal hayatta engellilere sunulan imkânların, bir toplumun gelişmişlik düzeyi ve çağdaşlığının ölçütü olmakla beraber, insana verilen değerin en belirgin göstergelerindendir.” ifadelerini kaydeden Rektör Ataç, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün engelli bireylerimizin hayat şartlarının iyileştirilmesinde vesile olmasını temenni ediyor, zihinsel ve bedensel farklılıkların yaşama dair engel oluşturmadığı bir dünya diliyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa