Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yürütülen 'En iyi narkotik polisi anne/Uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele' konferansları devam ediyor. Manisa'da da hızla devam eden konferanslardan biri de Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirildi.

        'En iyi narkotik polisi anne/Uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele' konferanslarından birisi de Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerine yönelik gerçekleştirildi. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, Manisa YEDAM ile müşterek olarak İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü personeli tarafından, Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerine yönelik düzenlenen konferansta madde bağımlılığının kişiye ve çevresine verdiği zararlar ile topluma olan etkisi dile getirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa