Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AKHİSAR, (DHA)- TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta bu sezon istikrarsız sonuçlar alan Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Turu'nda yarın Spor Toto Süper Lig ekibi Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Yeni Malatya Stadı'nda Turgut Doman'ın yöneteceği maçın başlama düdüğü saat 15.00'te çalacak. Rakibini normal sürede veya eşitlik durumunda uzatmalar ile gerek olursa seri penaltılarda mağlup eden taraf adını üst tura yazdıracak.

        Süper Lig'de yer aldığı dönemde kupayı 2018 yılında tarihinde ilk kez kazanıp, 2019'da da final oynama başarısı gösteren Akhisarspor, küme düştükten sonra 2 yıldır erken veda ettiği organizasyonda bu sezon önceki turda Bergama Belediyespor'u elemişti.DHA-Spor Türkiye-Manisa / Akhisar DHA

        2021-12-01 10:49:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa