Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde sağlık memuru olarak çalışan İsmail Aybey, “Sen Şiire Sığmazsın” isimli ilk şiir kitabını, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e takdim etti.

        Manisa'da 20 yıldır yazmış olduğu şiirlerini “Sen Şiire Sığmazsın” ismiyle kitaplaştıran, Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde sağlık memuru olarak çalışan İsmail Aybey, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e, Başkan Yardımcıları Bilal Demir ve Haşim Yener Bilir’e şiir kitabını takdim etti. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Manisalı Şair İsmail Aybey, “Manisa’da gazetecilik yaptığım 16 yıl öncesinden tanıdığım Başkanımız Ömer Faruk Çelik’in yaptığı hizmetleri yakından takip ediyorum. Kendisi Manisa’mız için büyük hizmetlerde bulunuyor. Yazmış olduğum şiir kitabını kendisine takdim etmek istedim. Göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu. Şiir yazmanın ayrı bir yetenek olduğunu belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şiir kitabı hediyesi için Şair İsmail Aybey’e teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa