Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Soma ilçesinde bir apartmanın 5. katındaki çatıya anten tamiri için çıkan adam bir anlık dikkatsizlikle dengesini kaybederek apartmanın havalandırma boşluğuna düştü. Ağır yaralanan adam hastanede tedavi altına alındı.

        Olay Soma'nın Kurtuluş Mahallesinde meydana geldi. Bir apartmanın 5. katındaki anteni tamir için çıkan, Yunus Artış isimli vatandaş bir anlık dikkatsizlik sonucu apartmanın havalandırma boşluğuna düştü. Beşinci kattan zemin kata düşen talihsiz adam itfaiye ekipleri tarafından düştüğü yerden güçlükle çıkarıldı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans gelirken ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Yunus Artış Soma Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralının vücudunun çeşitli yerlerinde çok fazla kırık olması nedeniyle Yunus Artış Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine sevk edildi. Yaralının durumunun ağır olduğu öğrenilirken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa