Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Soma ilçesinde etkili olan fırtına bir binanın çatısını uçurdu. 13 Eylül Mahallesinde bir binanın çatısı fırtınanın etkisiyle uçarken sokakta kimsenin bulunmaması olası faciayı önlemiş oldu.

        Soma'da sabah saatlerinde etkili olan kuvvetli fırtına hayatını olumsuz etkiledi. İnsanlar yollarda yürümekte güçlük çekerken, sabah saat 08.15 sıralarında 13 Eylül Mahallesi Sümer Sokak ile Hicret Sokak'ın birleştiği köşedeki binada çatı uçtu. Uçan dev çatının bir kısmı Hicret sokağa diğer kısmı zeytinlik alana uçtu. Çatının uçtuğu esnada sokakta kimsenin olmaması ve öğrencilerin daha önce okula girmesi nedeniyle olayda yaralanan olmadı.

        İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri ile itfaiye kurtarma ekipleri sevk edildi. Gerekli tedbirlerin ardından uçan çatının alt tarafı kontrol edilirken uçan parçalar da toplandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa