Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen 0212022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları YıldızlarGençler KızErkek Kros İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

        Salihli İlçesinde düzenlenen Okul Sporları YıldızlarGençler KızErkek Kros İl Birinciliği müsabakalara, 10 okuldan 72 sporcu katıldı. Birinci olan sporcular Manisa'yı Bölge Şampiyonası'nda temsil edeceği kaydedildi. Nefes kesen yarışlar sonunda Yıldız Kızlarda birinci Salihli Hacıbektaşlı Ortaokulu olurken yıldız erkeklerde ise birinci Salihli Hacıbektaşlı Ortaokulu, ikinci Akhisar Mehmet Keskinoğlu Ortaokulu ve Salihli Misaki Milli Ortaokulu oldu. Genç Kızlarda birinci Manisa Spor Lisesi, ikinci Şehzadeler TBMM 85. Yıl Çok Programlı Anadolu Lisesi ve üçüncü Salihli Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi oldu.

        Genç Erkeklerde ise birinci Akhisar Kayhan Ergün Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ikinci Manisa Spor Lisesi ve üçüncü Salihli Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi oldu. Yarışmalar sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları Salihli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Oktay Ayaz, Atletizm Manisa il temsilcisi Bahattin Kayan ve Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa