Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERSAN ERDOĞAN/MANİSA, (DHA)-İZMİR'de FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 'gaybubet evi' olarak bilinen hücre evlerine yapılan operasyonda Manisa'da gözaltına alınan 2'si kadın 4 kişi, adliyeye sevk edildi.

        İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, İstihbarat ve Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütün vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda sık sık ev değiştiren ve herhangi bir örgütsel kaydı bulunmayan kişilere kiralanan evlerde saklanan şüphelileri tespit etti. Örgütün 'gaybubet evi' olarak adlandırdığı hücre evlerini teknik ve fiziki takibe alan ekipler, eş zamanlı operasyon düzenledi. 24 Kasım'daki operasyonda Manisa'da S.Y.E., G.A. isimli 2 kadın ile G.Ş., S.A. isimli 2 erkek şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, polisteki sorgusunun ardından bugün adliyeye sevk edildi.FOTOĞRAFDHA-Güvenlik Türkiye-Manisa ERSAN ERDOĞAN

        2021-11-29 11:34:31

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa