Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yunus Emre Kültür Parkı içerisinde yer alan Manisa Osmanlı Müzesi, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Tarih tutkunlarına kapılarını açan müzeyi bugüne kadar yaklaşık 7 bin kişi ziyaret etti.

        Yunusemre Belediyesi, kentin tarih ve kültür turizmine katkı sunacak bir projeyi daha tamamladı. “Yüzüncü Yıla Yüz Proje” vaatleri arasında yer alan; içerisinde Manisa’da yetişen Osmanlı padişahları, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Manisalı milli mücadele kahramanları, Ünlü Türk Düşünürü Yunus Emre ve Tapduk Emre’nin de aralarında yer aldığı silikon heykellerin yanı sıra o dönemi mizanse eden eserlerin yer aldığı Manisa Osmanlı Müzesi, vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. 2 ay önce ziyarete açılan müzeyi bu sürede yaklaşık 7 bin kişi ziyaret etti. Akademisyenlerden siyasetçilere, öğrencilerden ev hanımlarına kadar toplumun her kesiminden binlerce vatandaşı ağırlayan müze, haftanın 7 günü 09.00 17.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor. Müzeyi gezen vatandaşlar, güzel bir yapıyı Manisa’ya kazandıran Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa