Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'nın Kula İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Gökçeören Karakol Komutanlığı ekipleri, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde motosikletinin bir süre önce çalındığını beyan ederek şikayetçi olan bir şahsın ihbarı üzerine hareket geçip, trafik uygulamasında trafikten men ettikleri motosiklet arşiv kayıtlarını inceleyip, şahsın kayıp motosikletini teslim etti.

        Kula İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Gökçeören Karakol Komutanlığı ekipleri, dün akşam saatlerinde karakola müracaat ederek 48 TT 095 plakalı lüks motosikletinin çalındığını beyan eden M.M.H.(48)'nin ihbarı üzerine hareket geçti. Şahsın beyanı üzerine teknik inceleme başlatan jandarma ekipleri, 04 Haziran 2021 günü yapılan trafik uygulamasında bahse konu motosiklete benzer plakasız ve şasesi kazınmış bir motosikletin trafikten men edildiğini tespit etti. Teknik incelemeler sonucunda plakasız ve şasesi kazınmış motosikletin şase numarasını okunur hale getiren ekipler, şahsın beyan ettiği motosiklet ile plaka ve şase numarasının uyumlu olduğunu tespit etti. İşlemlerin ardından 04 Haziran 2021 günü trafikten men edilen motosikletin M.M.H.'ye ait olduğu belirlenmesi üzerine, motosiklet sahibine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa